Rupanya dah setahun, Mira Filzah & suami sambut anniversary pertama- “Cantik macam princess”

Rupanya dah setahun, Mira Filzah & suami sambut anniversary pertama- “Cantik macam princess”

Sebut sahaja nama Mira Filzah, pasti ramai boleh menyenaraikan antara drama popular yang dibintangi olehnya sepanjang menjadi pelakon apatah lagi dalam drama Sweet Dreams.

Pelakon serba boleh ini juga antara selebriti yang sering menjadi tumpuan peminat terutama di media sosial peribadinya dimana Mira Filzah boleh dikatakan antara selebriti wanita yang paling banyak pengikut menerusi Instagram.

Gaya mira Filzah

Walau bagaimanapun, dalam satu posting terbaru Mira Filzah mengundang peminat juga tidak menyangka begitu cepat masa berlalu apabila pelakon jelita ini dan suami, Wan Emir Astar telah menyambut ulang tahun perkahwinan yang pertama.

Untuk info, Mira Filzah dan suami telah menghalalkan hubungan mereka sebagai suami dan isteri pada 3 September tahun lalu dan buat yang masih ingat, majlis perkahwinan mereka digelar sebagai wedding of the year.

Melalui ucapan Mira Filzah di Instagram pula, dia turut menyertakan satu rakaman video yang memaparkan beberapa momen bahagia dia dan jejaka pilihan hatinya disaat majlis perkahwinan mereka itu kepada umum.

Selain dihujani dengan ucapan tahniah buat pasangan sama cantik, sama padan ini netizen bagaimanapun juga tidak percaya pernikahan selebriti jelita ini yang dipuji seperti Princess di majlisnya itu kini telah genap setahun.

“Cepatnya masa berlalu…”

Mira FilzahIMG_20210903_090535

“Perasan baru je, eh dah setahun”

IMG_20210903_090556IMG_20210903_090522

“Happy anniversary…”

Mira Filzah