Lelaki prank kononnya tiada kepala, reaksi ibu pula buat ramai terhibur

Lelaki prank kononnya tiada kepala, reaksi ibu pula buat ramai terhibur

Biasanya ramai yang gemar melakukan prank untuk melihat reaksi dari mangsa yang selalunya mencuit hati mereka yang melihatnya. Sama macam yang dikongsikan oleh lelaki ini apabila dia cuba melakukan satu prank lucu pada ibunya namun lain pula yang berlaku pada penghujungnya.

Bukan sahaja dia telah mengejutkan si ibu yang menjadi mangsa di dalam prank ini malah lelaki itu turut menerima balasannya apabila si ibu kembali memukulnya dengan bantal. Video tersebut juga tular dikongsikan apabila ianya meraih lebih setengah juta tontonan setakat ini.

@alvanorickyy

Udah makin kesel kayanya Bu Rt.. 😂

♬ original sound – 𝘼𝙣𝙖𝙠 𝘽𝙪 𝙍𝙏 – 𝘼𝙣𝙖𝙠 𝘽𝙪 𝙍𝙏

Di dalam video yang dikongsikan ini, lelaki itu dilihat cuba melakukan satu prank kononnya kepalanya hilang untuk mengejutkan si ibu. Dia kemudian melakukan persiapan dengan menggunakan kotak bagi membantu menampakkan seolah-olah topi yang dipakainya terapung.

Sebaik sahaja dia selesai membuatnya, dia kemudian duduk di meja makan sambil membaca surat khabar. Apabila ibunya datang menghampirinya, dia terus mengejutkan wanita itu sehingga berjaya membuatnya lari daripada situ.

ibu

Wanita itu yang terkejut dengan apa yang dilihat kemudian kembali dengan bantal untuk memukul anaknya itu. Melihatkan reaksi lucu dari si ibu, lelaki itu turut berdekah melihatnya dan tidak menyangka dia pula yang dijadikan mangsa pukulan ibunya.

Meninjau di ruangan komen, rata-rata netizen turut sama terhibur melihat prank yang dilakukannya ini. Malah ada yang berseloroh memuji reaksi si ibu yang kembali membalas semula pada anaknya gara-gara melakukan prank tersebut.

“Mak dia masih tenang. Kalau mak aku dah kena halau rumah.”

lelaki prank

“Nak bersin tak jadi weh tengok reaction mak dia.”

prank

“Tu nasib mak ambil bantal, kalau benda lain…”

komen

“Mak dia rilek siap boleh patah balik kalau aku dah terus pindah rumah.”

tik tok