Jerit wajah member di papan iklan, rupanya dah ada disebelah! “Kelakar sangat”

Jerit wajah member di papan iklan, rupanya dah ada disebelah! “Kelakar sangat”

Buat yang kenal dengan cikgu Matematik viral ini, pasti wajahnya sudah tidak asing lagi dimana dia yang dikenali sebagai Sir Fathi cukup disukai kerana cara mengajarnya.

Apa tidaknya, bagi yang sering mengikuti Sir Fathi mengakui caranya mengajar dan berkongsikan formula Matematik Tambahan di media sosial menampakkan subjek itu lebih mudah.

Lebih-lebih lagi dengan sikapnya yang sempoi. Namun begitu, nampaknya nama Sir Fathi menjadi tular di aplikasi TikTok kerana merasa terhibur dengan telatah rakannya, Sir Badang.

IMG_20210920_073628

Kejadian lucu yang sempat dirakam itu turut disertakan dengan kapsyen, “Woi member saya,” apabila video itu turut tular dengan menerima ribuan reaksi ramai di ruangan komen.

Apa yang melucukan telatah Sir Badang selepas melihat member di papan iklan itu membuatkan ramai netizen berdekah menyaksikan kedua-dua mereka yang rupanya ada bersebelahan sahaja.

@qtbibii

“woi member sayaa” 😭😭😭 #fyp #mcplus #sirfathi #sirbadang

♬ original sound – noni ꨄ – noni ꨄ

Terus menjerit mengatakan itu member dia di papan iklan dan meminta agar tidak mengambilnya terus mengundang netizen tercuit hati dengan gelagat sahabat seperti ini. Sporting sungguh masing-masing!

“Imagine ada kawan macam ni, selalu ada susah senang…”

Member

IMG_20210920_073801

“Yang tukang rakam tu tak penat ke asyik kena gelak je dengan perangai dorang dua tu…”

IMG_20210920_073829Member

“Weh aku nak dho member macam ni”

IMG_20210920_073747