Gelagat Si Comel sepahkan putik kapas, “Dah buat salah, buat muka comel”

Gelagat Si Comel sepahkan putik kapas, “Dah buat salah, buat muka comel”

Memiliki fizikal yang comel, berbulu halus dan gebu, kucing antara haiwan pilihan ramai untuk dipelihara. Tidak cukup dengan itu, kucing juga memiliki sifat manja dan sukakan perhatian menjadikan ia antara haiwan yang cukup rapat dengan manusia.

Biarpun begitu, ada juga sesetengah dari haiwan ini sejenis yang nakal dan suka buat hal. Sama seperti gelagat seekor si comel yang dimuat naik di TikTok baru-baru ini.

Dalam perkongsian rakaman tersebut kelihatan si perakam menunjukkan apa yang sudah dibuat oleh si comel tersebut. Nampaknya si bulus ini sudah sepahkan putik kapas. Namun apa yang mencuri perhatian ramai adalah perangai kucing ini yang seakan meminta maaf dengan mengangkat kaki depannya.

Berikut adalah rakaman si comel sepahkan putik kapas meminta maaf yang dimuat naik oleh seorang pengguna TikTok dengan nama akaun andyli125:

@andyli125😂😂#catsoftiktok #cat #catlover

♬ Cleaning – Owen Wang

 

Perkongsian rakaman si comel sepahkan putik kapas ini telah meraih lebih 3.7 juta tontonan dan 600 ribu likes. Rata-rata warganet meninggalkan reaksi mereka mengenai rakaman tersebut di ruangan komen seperti berikut:

“Pandai kau ar buat muka comel lepas buat salah”

kucing buat hal 4

“Nak marah ni. Bila dia buat camtu. Terus tak leh nak marah”

kucing buat hal 3

“Tak bagus bela kucing nakal camni. Bagi saya je bela”

kucing buat hal 2

“Kucing be like: Ampun. Janji dok buat dah pasni…Sorry la sorry (Ehh kene buat muka comel sikit ni)”

kucing buat hal 1