Gelagat Ashraf & Ros hibur hati peminat

Gelagat Ashraf & Ros hibur hati peminat

Umum diketahui, drama berjudul 3 Nota Cinta telah mengandingkan pelakon, Sharifah Rose sebagai Alisa manakala Ashraf Muslim pula membawakan watak sebagai Zain dimana drama terbabit sejak 14 Februari lalu telah bertemu peminat di siaran TV3.

Walau bagaimanapun, sudah melabuhkan tirai kelmarin dengan 14 episod namun gelagat Sharifah Rose dan Ashraf Muslim menerusi perkongsian di akaun TikTok, dramasangat ini pula membuatkan mereka menjadi perhatian ramai.

Manakan tidak, comel sungguh pelakon drama 3 Nota Cinta itu mengikuti trend di TikTok dengan menari menggunakan sebuah lagu popular di aplikasi tersebut.

Kecomelan dua pelakon utama drama tersebut itu selain mencuit hati ramai dengan gelagat sporting mereka, hantaran video terbabit turut mengumpul ribuan tanda suka ramai.

Walau bagaimanapun, wajah Ashraf Muslim, 40, dalam video terbabit tidak semena-mena juga mencuri tumpuan peminatnya sejak dahulu apabila dapat dilihat begitu awet muda.

@dramasangat

Alololo malu-malu pula Min tengok Rose & Ashraf 🤩😀 #3NotaCinta #DramaSangat #TV3Malaysia #EpisodAkhir

♬ KOREOGRAFee by Fairuz Fee Tauhid – Fairuz Fee Tauhid

Ada yang mengatakan diruangan komen bahawa wajah Ashraf Muslim tetap kacak sehingga kini meskipun memasuki usia 40an dan dalam pada itu, ‘ratusan’ respon juga telah ditinggalkan buat mereka di ruangan komen.

“Ashraf Muslim ni handsome gila, pada dulu sampai la sekarang”

RoseIMG_20220304_092904

“… macam tu juga la rupa Asyraf”

IMG_20220304_092923Rose

“Sweetnya Zain”

IMG_20220304_092949Rose

“Dia umur 40 pun nampak handsome lagi”

Rose