Dituduh skim cepat kaya? Richworks tampil tunjuk bukti malam ini.

Dituduh skim cepat kaya? Richworks tampil tunjuk bukti malam ini.

 

RichWorks International Sdn. Bhd. (RichWorks) akan menunjukkan antara bukti kejayaan melahirkan usahawan jutawan di semua platform media sosial Azizan Osman Official, pukul 9 malam ini

Ketua Pegawai Perniagaan RichWorks, Radz Mohd. berkata, sesi khas tersebut akan dilakukan sendiri secara langsung oleh Pengasas dan Pengerusinya, Datuk Wira Dr. Azizan Osman yang kini berada di New York.

“Sesi khas ini buat YouTuber dan netizen yang mempersoalkan RichWorks dalam membina usahawan jutawan berjaya.

“Sejak ditubuhkan pada 2008, RichWorks telah mencapai bukan ribuan malah jutaan orang melalui program keusahawanan dan bimbingan kami,” katanya ketika dihubungi semalam.

Pada 1 Syawal lalu, seorang YouTuber membuat video yang mempersoalkan RichWorks mengenai tagline di papan iklan, Di Sini Lahirnya Usahawan Jutawan yang tular dan mendapat pelbagai reaksi netizen hingga dilaporkan beberapa media dan portal berita.

Pada Khamis, Azizan sendiri menjawab dan seolah ‘mengiyakan’ persoalan YouTuber itu bahawa RichWorks merupakan ‘skim cepat kaya’.

Jenama seperti Nurraysa, Sabella, Hasnuri, Noir, Eskayvie, Milagrow, Bantal DAG, DDNK, Najib Asaddok, Chocodap’s, Anggun Cotton Collection, Mutiara Jati, Sawanah Koko dan banyak lagi adalah ‘keluaran’ usahawan jutawan RichWorks.