“Dia sangat kecewa”, Alami tekanan sejak anak ditahan, Shah Rukh Khan tidak makan & tidur

“Dia sangat kecewa”, Alami tekanan sejak anak ditahan, Shah Rukh Khan tidak makan & tidur

Pelakon terkenal Bollywood, Shah Rukh Khan dan isteri Gauri Khan mengelak ditemui media selepas anak mereka, Aryan Khan, ditahan oleh pihak berkuasa pada minggu lalu.

 

Tidak berdaya dan kecewa

Menerusi portal Bollywoodlife.com, penahanan Aryan telah menyebabkan Shah Rukh berasa tidak berdaya dan kecewa. Menurut salah seorang sahabat baik Shah Rukh pula, pelakon tersebut mengalami tekanan dan tidak tidur mahupun makan sejak penahanan anaknya itu.

Dia sangat kecewa dan marah. Dia tidak tidur atau makan dan merasakan dirinya tidak berdaya sebagai seorang bapa membantu anaknya itu.

Terdahulu, Aryan ditahan bersama tujuh individu yang lain termasuk dua wanita oleh Narcotics Control Bureau (NCB) di sebuah kapal persiaran di pantai Mumbai. Hasil penangkapan tersebut, pihak NCB berjaya merampas 13 gram kokain, 21 gram kanabis, 22 pil methamphetamine, 5 gram dadah jenis mephedrone dan lebih 1.3 juta lakh rupee.

Sebagai bapa, pelakon Kuch Kuch Hota Hai itu telah mendapatkan khidmat peguam terkenal dan termahal iaitu Satish Maneshinde bagi membantunya dalam kes tersebut.

Sumber: Bollywoodlife.com

COMMENTS